@tophanelikila: 21 Mart 2026 günü saat 02:25:4...
@tophanelikila
4 views
Apr 21, 2026
Advertisement
2
Whatsapp üzerinden de düzenli olarak iletişime geçtiklerini ve tüm bildiklerini Türk yetkililere ulaştırmaya çalıştığını söyleyerek çeşitli iddialarda bulundu.
5
Bu tür kitlesel katliamları yapan kişilerin bir çeşit "manifesto" yazarak eylemlerini gerçekleştirdiği herkesçe bilinemktedir.
Söz konusu kullanıcı bu konuyla ilgili bir manifesto metninin olduğu linki paylaşmış:
files.fm/f/yu25bpnr3c
Söz konusu kullanıcı bu konuyla ilgili bir manifesto metninin olduğu linki paylaşmış:
files.fm/f/yu25bpnr3c
11
...ancak şu an elinden gelenin sadece bu yazışmaları göstermek olduğunu ifade ediyor; devamında ise mesajlardaki kişinin bu durumu çocukluğundan beri planladığını ve artık en detaylı aşamasına ulaştığını belirttiği kısımları aktarıyor.
12
Ekran kaydındaki yazışmalarda ise:
Sen: "...ama bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok."
Diğer Kişi: "Bundan kaçınamam zaten."
Sen: "...ama bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok."
Diğer Kişi: "Bundan kaçınamam zaten."
13
Sen: "Kötü hissediyorum çünkü keşke bu noktaya gelmeden önce ihtiyacın olan yardımı alabilseydin. Bunu düşünüyordum."
Diğer Kişi: "Sen gerçekten kötü biri değilsin, kesinlikle son zamanlarda tanıdığım en iyi kişisin."
Sen: "Teşekkürler."
Diğer Kişi: "Sen gerçekten kötü biri değilsin, kesinlikle son zamanlarda tanıdığım en iyi kişisin."
Sen: "Teşekkürler."
14
Diğer Kişi: "Bunu 3. sınıftan beri istiyordum ama şu an en detaylı halini aldı."
47
@purplebixi @threadreaderapp unroll