@longfengcz: Rozhodl jsem se úplně od zákla...
@longfengcz
4 views
Mar 27, 2026
Advertisement
1
Rozhodl jsem se úplně od základu přepracovat knihu o tom, co mi pomáhá se sebedestruktivní poruchou chování. Původně to měla být kniha jen o tom, jak jsem bojoval a bojuji se svými problémy, poté jsem se rozhodl text zobecnit do knihy o sebedestruktivní poruše, jejích projevech🧵
2
průbězích a možné (sebe)terapii. To měla být v podstatě filosofická kniha (filosofické ne ve smyslu kecám a nevím co, ale filosofická v pravém smyslu toho slova. Ale nakonec jsem se text rozhodl zobecnit ještě více. Protože filosofický koncept epistemologického solipsismu, ze🧵
3
kterého vycházím, se velmi zajímavě překrývá s mnoha poznatky moderní fyziky (kvantové mechaniky atd). Což je oblast, kterou nutně musím dostudovat a dopochopit alespoň do míry, do které potřebuji. Nicméně to, že v tomto směru nic nepublikuji neznamená, že nic nevzniká. Vzniká🧵
4
podle mne (omlouvám se za velkohubou neskromnost) v určitém směru možná až převratný text. Jen ho chci prostě napsat dobře.
Tak prosím mějte trpělivost... Ta kniha bude opravdu (pro lidi, kteří podobným způsobem chtějí pokládat otázky a přemýšlet) zcela mimořádná.
Tak prosím mějte trpělivost... Ta kniha bude opravdu (pro lidi, kteří podobným způsobem chtějí pokládat otázky a přemýšlet) zcela mimořádná.