Hi,👋 we have updated the app and fixed multiple bugs. We are lacking funds, request to free user not to use Adblock. Ads are non intrusive. 😊

@IranIntlbrk: دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالا...

@IranIntlbrk
17 views Mar 26, 2026
Advertisement
1
دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز گفت: ایرانی‌ها از من خواستند این کار را انجام دهم و من از این موضوع خوشحال نبودم، چون گفته بودم که ما در حال انجام مذاکرات سازنده هستیم. نمی‌دانم آن‌ها به نتیجه می‌رسند یا نه؛ شاید بله، شاید هرگز. به نوعی ما از قبل برنده‌ایم، چون نیروی دریایی آن‌ها را از کار انداختیم. نیروی هوایی‌شان را از کار انداختیم، تقریباً کاملاً منهدم شد. ۱۵۴ کشتی آن‌ها منهدم شد و برخی کشتی‌های خوب نیز از بین رفتند
2
ترامپ: ما نیروی دریایی و نیروی هوایی آن‌ها را منهدم کردیم. بیشتر موشک‌هایشان نابود شد؛ تقریبا به ۹٪ کاهش یافته است. لانچرهای موشکی آن‌ها نیز منهدم شد که بسیار مهم است، چون بدون لانچر، موشک‌ها کارایی چندانی ندارند. نمی‌توانید بگویید از پنجره خود، موشک را از آسمان بگیریم. همه ارتباطات و سامانه‌های مخابراتی آن‌ها را از کار انداختیم و مهم‌تر اینکه سامانه‌های ضد هوایی آن‌ها را هم منهدم کردیم. عملکرد این سامانه‌ها خوب بود، اما دوام نیاورد چون در شب دوم مجدداً هدف قرار گرفتند و ما به‌راحتی می‌توانستیم بالای تهران پرواز کنیم و هر کاری که می‌خواستیم انجام دهیم
3
ترامپ: یک نکته دیگر این که رهبران آن‌ها را هم از کار انداختیم. ابتدا رهبر عالی، همان‌طور که آن‌ها می‌گویند خمینی، را از کار انداختیم. سپس آن‌ها نفر دیگری را منصوب کردند، او را هم از کار انداختیم و بخشی از گروه سوم را نیز کنترل کردیم. ما بقیه را هم تحت نظر داریم و می‌دانیم همه آن‌ها کجا هستند. ایران کشوری است که افراد کمی می‌خواهند رهبر آن شوند. همه می‌خواهند رئیس‌جمهور آمریکا یا نخست‌وزیر یک کشور شوند، اما اکنون خیلی‌ها نمی‌خواهند رئیس ایران باشند، واقعاً همه در تلاش هستند تا آن را قبول نکنند
4
ترامپ: ایرانی‌ها از من خواستند، خیلی محترمانه، اگر ممکن است مهلت بیشتری بدهیم، چون صحبت درباره شب فرداست که خیلی نزدیک است. اگر آن‌ها کار لازم را انجام ندهند، من نیروگاه‌هایشان را هدف قرار خواهم داد. پرسید آیا شامل نیروگاه‌های هسته‌ای هم می‌شود؟ آن‌ها پول زیادی دارند و نیروگاه‌های هسته‌ای و معمولی ساخته‌اند؛ بسیار بزرگ و گران هستند، میلیاردها دلار هزینه داشته‌اند.
من ۱۰ روز مهلت دادم، در حالی که آن‌ها هفت روز درخواست کرده بودند. شاید بگویید ترامپ مذاکره‌کننده بدی است، اما آن‌ها هفت روز خواستند و من ۱۰ روز دادم، چون کشتی‌ها را تحویل دادند. صحبت درباره هشت کشتی بود که قبلاً گفتم، اما آن‌ها هفت روز خواستند و من ۱۰ روز دادم. ۱۰ روز مهلت دارید و آن‌ها خیلی قدردان بودند. ممکن است بگویند ما صحبت نمی‌کنیم، من آن را دوست ندارم چون دفعه قبل اینطور نبود، اما ما در حال مذاکره هستیم و مذاکرات تا الان خوب پیش رفته است. بنابراین ۱۰ روز مهلت دادم، و این کار خوبی بود
5
ترامپ: وقتی درباره مردم ایران صحبت می‌کنیم، قابل توجه است که هنوز هیچ خبری از آن‌ها نمی‌بینیم یا نمی‌شنویم، احتمالا چون اینترنت قطع شده است. نگرانی کلی درباره آن‌ها وجود دارد، دولتشان با آن‌ها بسیار بد رفتار می‌کند و در ژانویه ده‌ها هزار نفر کشته شدند
6
ترامپ: به نظر من، مردم ایران وحشت‌زده‌اند، چون یک طرف اسلحه‌های بسیار خطرناک دارد و با آن‌ها شلیک می‌کند. مردم شجاع هستند، اما وقتی می‌بینند افراد یکی پس از دیگری کشته می‌شوند، دیگر شجاع نیستند. حتی اگر واقعا شجاع باشید، نمی‌توانید اعتراض کنید. تنها دلیل این است که به‌طور مداوم با تک‌تیراندازها هدف قرار می‌گیرند، که در ساختمان‌ها مستقر شده‌اند
Actions
Visual Editor Carousel Maker NEW
Update Thread
What You Can Do
  • Download as PDF
  • Save to Notion
  • Export as Markdown
  • Visual Editor
  • LinkedIn & Instagram Carousel Maker
Create Free Account

Includes 7-day Premium trial

Advertisement