@NevaCiftcioglu: Bu hafta sonu için ‘YA DOĞRUYS...
@NevaCiftcioglu
11 views
Apr 05, 2025
1
Bu hafta sonu için ‘YA DOĞRUYSA’ konumuz geçen hafta gerçekleşen Güneş patlamasıyla ilgili. Panik olmadan güzel güzel okuyun bakalım.
Bilmeyenler için: Bilim insanları, geçtiğimiz Cuma günü (28 Mart) güneşten fışkıran devasa ve son derece güçlü bir güneş patlaması tesbit ettiler. NASA ve Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) tarafından ortaklaşa işletilen GOES-16 uydusu tarafından çekilen bir video gerçekten çok ürkütücü görünüyor. Bu konuyu takip edebileceğiniz sayfalardan birini ben buraya ekleyeyim:
Bilmeyenler için: Bilim insanları, geçtiğimiz Cuma günü (28 Mart) güneşten fışkıran devasa ve son derece güçlü bir güneş patlaması tesbit ettiler. NASA ve Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) tarafından ortaklaşa işletilen GOES-16 uydusu tarafından çekilen bir video gerçekten çok ürkütücü görünüyor. Bu konuyu takip edebileceğiniz sayfalardan birini ben buraya ekleyeyim:
3
3. Hemen ardından dünyada gerçekleşen depremlerin sebepleri tartışılırken bu tür manyetik alan değişimden dolayı oluşup oluşmayacağı bilim dünyasında yeniden gündeme geldi.. Bu hafta sonu başınızı kaldırıp gökyüzüne bakmanızı rica ediyorum. Birşey göreceğinizden değil... En azından ne kadar minik hesaplarla uğraştığımızı ve nasıl da çoğu sahte hazırlanan senaryolarla... asıl burada olma sebebimizin unutturuluşunu belki farkedersiniz diye! Başınızı kaldırın ve o boşluğa bakın. Orada birşeyler oluyor biliyormusunuz?
4
4.O 'birşeyler' manyetik bir fıtına oluşturuyor dünyada! Hem de tam şu anda.... Siz bakarken. Sağlığınızı da, moralinizi de, vucudunuzdaki mitokondrilerinizi de, tüm bedeninizdeki trilyonlarca bakterileri de, göğsünüzde atan kalbinizi de... ETKİLİYOR!
5
5.Kimse bahsetmiyor bunlardan değil mi? Varsa yoksa sizi her fikirde yüzlerce parçaya bölen konular sunuluyor yaşam sofranıza.: Sağcı, solcu, dinci, dinsiz, bence çok güzel, hadi lan neresi güzel, bu renk pembe, körmüsün mor, dünya üçgen hayır beşgen, falanca lider öldü, yok yaşıyor.....
6
6. Gürültüye bakarmısınız? Tepemizde güneş patlıyor haberimiz yok. E canım güneşten bana ne ... Öyle mi? Hiç düşündün mü bu anksiyetelerin, bitmeyen baş ağrılarının, gece uykusuzluklarının, kulaklarının çınlamasının, insanların saldırganlaşmasının başka bir sebebi daha olabilir mi bu acaba? Girip yapay zekadan araştırın biraz (diyeceğim de onlar da amcaların istediği gibi bili veriyor bazen), ya da ne bileyim bilimsel haber okuyun.
7
7.Kitaplar karıştırın. Frekans kelimesini o kadar çok şarlatan kullandı ki (ya da kullandırıldı ki) öneminin farkında bile varılmadı. Sizce frekans nedir? Hasta eder mi? Ya da tedavi eder mi? ‘As above so belove’ yani yukarda nasılsa aşağıda öyle madem, başımızı neden yukarı kaldırmıyoruz? Yukarda bir frekans farklılığı mı var? Dünya nasıl etkileniyor? İnanın bana bugükü kaosu yanlış ilgi alanımız oluşturuyor.
8
8. Sadece yukarı bakmayın bu hafta sonu. Kendinize ve iç benliğinize bakın. Hayvanlara bakın çevrenizde. Farklı davranmıyorlar mı? Lafı uzattım gene....
Ya bu söylediklerim doğruysa.......
Hadi size hafta sonu eğlencesi. Sağlıkla huzurla geçsin hafta sonunuz.
Sevgiyle ❣️
Ya bu söylediklerim doğruysa.......
Hadi size hafta sonu eğlencesi. Sağlıkla huzurla geçsin hafta sonunuz.
Sevgiyle ❣️